Termeni si conditii

MEGABOLIC FITNESS SRL

Sediu Social: Municipiul Constanța, Bulevardul Mamaia, Nr.246, Nr. Corp Cladire/constructie C2, Spatiu comercial ,Județ Constanța

CUI 36883107 J13/2975/2016

1.Suplimenteconstanta.ro
 
Operatorul declara ca, activitatea magazinului său online este în conformitate cu prevederile Legii nr. 365 din 7 iunie 2002 privind comerţul electronic, republicată şi actualizată, ale Ordonanţei Guvernului nr.130/2000 privind contractele la distanţă, republicată, ale Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice şi ale Legii nr. 449 din 12 noiembrie 2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora.
 
2.Cum cumpăr?

I.Alegerea produsului:
Odata ce ati gasit produsul ,cu apasarea butonului "ADAUGA IN COS"  produsul va fi automat introdus in cosul dumneavoastra de cumparaturi.
Cu apasare butonului "COSUL MEU" se va deschide pagina cosului de cumparaturi, unde veti vizualiza lista produselor si unde veti putea sa actualizati cantitatea dorita sau sa stergeti unul sau mai multe produse din cos.
Puteti oricand sa vizualizati "cosul meu" si sa va continuati cumparaturile daca apasati butonul "CONTINUA CUMPARATURILE". 
Pentru realizarea unei comenzi nu este necesara inregistrarea.
La terminarea cumparaturilor apasati butonul "CONTINUARE SPRE FINALIZAREA COMENZI" bifati unul din campurile "Finalizare comanda ca vizitator”(Comand fara sa fiu membru)"  sau "Autentificati". In cazul in care nu sunteti membru, dar doriti sa deveniti, dati click pe "Inregistrare" si completati campurile obligatorii pentru acest serviciu.
II. Completare date personale
Completati datele personale dvs. si adresa de livrare. Dupa completarea campurilor obligatorii, dati click pe butonul "Finalizare comanda". In urma realizarii comenzii veti primi automat un email care va contine datele dvs , metoda de plata, metoda de livrare si produsul comandat.

3. Preturi

Toate preturile sunt in lei si includ TVA ! Preturile, promotiile, situatia stocului, specificatiile si imaginile produselor pot fimodificate fara o notificare prealabila.

4.Transport 

Produsele vor fi livrate prin curierat rapid, sau cu posta romana in toata tara, iar In Constanta prin sistemul propriu de livrare. Costul transportului in Constanta este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 100 lei, iar pentru restul tarii este de 20 lei prin curierat rapid si 14 ron prin posta romana. In cazul livrarii prin curier rapid, produsele vor fi livrate in 24 - 72 de ore si prin posta romana  4-6 zile. In caz daca aveti intrebari va rugam sa luati legatura cu noi pentru mai multe detalii.

Comenzile efectuate in zilele de Sambata si Duminica vor fi expediate in ziua de Luni;

5.Politica de returnare:
Produsele comandate pot fi returnate in cazul în care coletul livrat are ambalajul deteriorat, respectiv daca sunt lipsa in colet cumparatorul poate refuza preluarea acestora.
Cumparatorul are dreptul de a renunţa la colet si pot fi returnate , în termen de 3 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.Singurele costuri care pot cadea in sarcina cumparatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
 
6.Garantie
Suplimenteconstanta.ro ofera garanţie pentru produsele comercializate prin magazinul online în condiţiile Legii nr. 449 din 12 noiembrie 2003 privind vânzare a produselor şi garanţiile asociate acestora, ale Ordonanţei Guvernului nr. 21 din 21 august 1992 privind protecţia consumatorilor, republicată şi ale celorlalte prevederi legale incidente.

7.Alte Prevederi
Cu acceptarea prezentelor Termeni şi Condiţii, cumparatorul declară că a luat cunostinţă şi a acceptat conditiile furnizate de catre Suplimenteconstanta.ro